RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Overnachten

B&B de Strandhoeve

B&B de Strandhoeve

Tussen Marknesse en Blokzijl kom je langs activiteiten- en evenementenlocatie de Strandhoeve. In de geheel verbouwde boerderij vind je hier ook een Bed & Breakfast met 6 themakamers. Kom genieten van de prachtige omgeving op de grens van het Oude & Nieuwe land, originele themakamers, luxe boxspring bedden en privé badkamers. 

Start de volgende dag met een heerlijk ontbijt bestaande uit biologische en streekproducten van o.a. Eco-boerderij De Eerste. Op verzoek verzorgt De Strandhoeve ook lunch en/of picknick. Daarna kan je er terecht voor het diner op aanvraag. Voor kleine gezelschappen wordt hier een dagschotel geserveerd; vanaf 8 personen is er een breder menu mogelijk. Vraag ernaar bij de reservering.

Wil je de ultieme Bed and Breakfast beleving ervaren in de typisch Engelse stijl of waan je je liever in Afrikaanse sferen? Slaap in The Big Apple, het klassieke Bretagne of het romantische Italië. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse kamer niet. Overnachten in Bed & Breakfast De Strandhoeve is een belevenis! 

De omgeving verkennen met kickbikes (steppen), op de solex, een (elektrische) fiets of vanuit een huifkar? Ontdek alle mogelijkheden via https://www.destrandhoeve.nl/

Overnachten in de wildste tuinen van Netl

Overnachten in de wildste tuinen van Netl

Bij Netl overnacht je middenin de natuur in een origineel onderkomen die het best bij jou past.
Het groene terrein varieert van bamboebossen tot olifantenpaadjes tot idyllische strandjes en heeft voor iedereen wat in petto.

Meer informatie

Hotel Van Saaze

Hotel Van Saaze

Hotel Van Saaze beschikt over 26 prachtige driesterren kamers en een appartement/suite. Zeven kamers waaronder de suite bevinden zich op de begane grond. Enkele kamers beschikken over een balkon. Op twee na (waaronder de suite) hebben alle kamers losse eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben een badkamer met bad/douche en toilet, zo ook de suite. Een aantal kamers heeft zowel een bad als een douche. Maak bij reservering uw voorkeur kenbaar.

Meer informatie

Recreatiepark De Voorst

Recreatiepark De Voorst

Recreëren in het Voorsterbos en direct aan de Zwolsevaart

Recreatiepark De Voorst is een prachtig park met kampeervelden, een chaletpark, een gloednieuw lodgepark en een groepsaccommodatie (40 personen). Tevens hebben wij een eigen restaurant en grote speeltuin. Het ligt in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin. Het is optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte op de camping of in één van onze mooie accommodaties.

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Ons park grenst aan de Zwolsevaart, dus een hengeltje uitgooien of met uw boot lekker het water op, het kan allemaal!

Het zwembad zorgt bij zomerse temperaturen voor verkoeling en ons professionele animatieteam weet de kinderen prima te vermaken. Vanzelfsprekend beschikt recreatiepark De Voorst over sanitaire faciliteiten, inclusief een wasserette.
Reserveer tijdig voor een weekend of een lange vakantie in één van onze accommodaties. Tevens zijn er nog seizoensplaatsen op de camping beschikbaar.

Het lodgepark is idyllisch aangelegd met waterpartijen. Recreatiepark De Voorst is onderdeel van VDB Holiday.com, wij hebben een eigen fabriek waar wij chalets bouwen. Dus wij bieden tevens ruime keuze aan nieuwe chalets, zowel seriematig als custom made, geheel naar uw wens gebouwd. Kortom wij bieden u vele mogelijkheden om lekker van uw vrije tijd te genieten!

Alle gasten van Recreatiepark De Voorst ontvangen een voordeelpas waarmee zij bij diverse ondernemers die aangesloten zijn bij Route8317 voordeel krijgen. Tot snel ziens op Recreatiepark De Voorst.

Groepsaccommodatie Appelhof

Groepsaccommodatie Appelhof
Dit chalet biedt plaats aan groepen t/m 40 personen en is het hele jaar geopend. De accommodatie is uitermate geschikt voor familiebijeenkomsten, meerdaagse zakelijke bijeenkomsten en cursussen. De accommodatie ligt midden in het Voorsterbos. Er wordt altijd aan één groep per periode verhuurd. Er kan tevens een combinatie gemaakt worden met een feest, diner of maaltijd in het nabijgelegen partycentrum.   Meer informatie

Jachthaven watersportvereniging Kraggenburg

Jachthaven watersportvereniging Kraggenburg

Jachthaven met passantenplaatsen, omsloten door de bossen van Natuurmonumenten. De haven beschikt over 97 vaste en 40 passantenplaatsen. Afmeren kan in een box of langs de kade. Alle plaatsen hebben de beschikking over een riante ligweide tegen de bosrand. Vanuit de haven kunnen diverse mooie wandel- en fietstochten gemaakt worden.

Meer informatie