RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

B&B de Strandhoeve

Tussen Marknesse en Blokzijl kom je langs activiteiten- en evenementenlocatie de Strandhoeve. In de geheel verbouwde boerderij vind je hier ook een Bed & Breakfast met 6 themakamers. Kom genieten van de prachtige omgeving op de grens van het Oude & Nieuwe land, originele themakamers, luxe boxspring bedden en privé badkamers. 

Start de volgende dag met een heerlijk ontbijt bestaande uit biologische en streekproducten van o.a. Eco-boerderij De Eerste. Op verzoek verzorgt De Strandhoeve ook lunch en/of picknick. Daarna kan je er terecht voor het diner op aanvraag. Voor kleine gezelschappen wordt hier een dagschotel geserveerd; vanaf 8 personen is er een breder menu mogelijk. Vraag ernaar bij de reservering.

Wil je de ultieme Bed and Breakfast beleving ervaren in de typisch Engelse stijl of waan je je liever in Afrikaanse sferen? Slaap in The Big Apple, het klassieke Bretagne of het romantische Italië. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse kamer niet. Overnachten in Bed & Breakfast De Strandhoeve is een belevenis! 

De omgeving verkennen met kickbikes (steppen), op de solex, een (elektrische) fiets of vanuit een huifkar? Ontdek alle mogelijkheden via https://www.destrandhoeve.nl/