RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Eten en drinken

Hotel Van Saaze

Hotel Van Saaze

Hotel Café Restaurant Van Saaze ligt tegenover het Voorsterbos waar ook de jachthaven is. Het hotel ademt rust en gemoedelijkheid uit en is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Heeft u iets te vieren of wilt u een familieweekend houden? Van Saaze beschikt over meerdere ruimtes voor groepen. Ook hebben zij diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Meer informatie

Strandpaviljoen Netl de wildste tuin

Strandpaviljoen Netl de wildste tuin

Lekker eten en drinken doe je op het terras van het Strandpaviljoen met uitzicht op het strand, zwemwater en Ukkiiipark.

In het midden van het 48 hectare grote park vind je het strandpaviljoen. Hier proef je de sfeer van Netl: ontspannen en smaakvol. Je bent er het hele jaar door welkom, als badgast, wandelaar, lounger en golfer.

Meer informatie

Partycentrum De Voorst en Pannenkoekhuis De Strooppot

Partycentrum De Voorst en Pannenkoekhuis De Strooppot

De plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan.

Pannenkoekhuis “De Strooppot bevindt zich in één van de partyzalen en is geheel in oud Hollandse stijl ingericht. Er zijn circa 40 zitplaatsen, zowel kleine als grote gezelschappen kunnen hier terecht. Op de kaart is keuze uit minimaal 30 soorten pannenkoeken. Alle pannenkoeken worden vers gebakken op een pannenkoekencarrousel.

Meer informatie

Paviljoen T127 / Marant Recreatie

Paviljoen T127 / Marant Recreatie
Paviljoen T127 heeft een landelijke uitstraling en is, na de verbouwing, gerealiseerd in de voormalige ligboxenstal. Het bevindt zich, evenals groepsaccommodatie Hoeve Marant, op het erf van een voormalig landbouwbedrijf. De naam 'T127' is ontleend aan het kavelnummer waarop het is gelegen. Lekkers van het buffet o.a.:
  • Kopje koffie/thee
  • Frisdranken, bier en wijn
  • Div. koeken/repen
  • Pioniers-snoepjes
  • IJs
  • Tosti etc.
Grenzend aan het Paviljoen is een sfeervol buitenterras beschikbaar.   Meer informatie