RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Eten en drinken

Hotel Van Saaze

Hotel Van Saaze

Hotel Café Restaurant Van Saaze ligt tegenover het Voorsterbos waar ook de jachthaven is. Het hotel ademt rust en gemoedelijkheid uit en is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Heeft u iets te vieren of wilt u een familieweekend houden? Van Saaze beschikt over meerdere ruimtes voor groepen. Ook hebben zij diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Meer informatie

Het paviljoen van Netl

Het paviljoen van Netl

Struin door het groen, beklim het obstacle parcours en ga van de gebaande paden af in het bamboebos. De relaxte sfeer geeft je de ruimte om een dagje helemaal weg te zijn.


Neem je eigen picknickmand mee of kom heerlijk eten bij Het Paviljoen of geniet van de heerlijke gerechten van de keukenbrigade op het Vuurtorenstrand.


Verwen je smaakpapillen met een gezonde versnapering of lekkernij. De menukaart biedt brandstof voor een gebalanceerde lunch of diner. En voor de echte lekkerbekken is er altijd wat te smullen in huis. Check
 de website voor de openingstijden.

Brasserie de Voorst

Brasserie de Voorst
De plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan. Op de kaart is keuze uit veel soorten pannenkoeken, maar ook een normale a la carte kaart. Er is terras aan de voorzijde van het brasserie en bij het Speel- en Doepark. Ook is er een snackcounter. Website

Paviljoen Het ProefLab//

Paviljoen Het ProefLab//

De perfecte plek om te genieten vóór of na je bezoek aan het Waterloopbos met uitkijk op het Deltawerk.//
Proef en maak kennis met ons huisgemaakte gebak, een ovenverse lunch of een gezellig diner. De naam doet het al vermoeden, bij ons mag het nét een beetje anders. Altijd vers en duurzaam. Op deze prachtige locatie in het bos, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk te werken met streekproducten.

Proef het zélf, bij Het ProefLab.

Meer informatie