RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Recreatiepark De Voorst

Recreëren in het Voorsterbos en direct aan de Zwolsevaart

Recreatiepark De Voorst is een prachtig park met kampeervelden, een chaletpark, een gloednieuw lodgepark en een groepsaccommodatie (40 personen). Tevens hebben wij een eigen restaurant en grote speeltuin. Het ligt in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin. Het is optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte op de camping of in één van onze mooie accommodaties.

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Ons park grenst aan de Zwolsevaart, dus een hengeltje uitgooien of met uw boot lekker het water op, het kan allemaal!

Het zwembad zorgt bij zomerse temperaturen voor verkoeling en ons professionele animatieteam weet de kinderen prima te vermaken. Vanzelfsprekend beschikt recreatiepark De Voorst over sanitaire faciliteiten, inclusief een wasserette.
Reserveer tijdig voor een weekend of een lange vakantie in één van onze accommodaties. Tevens zijn er nog seizoensplaatsen op de camping beschikbaar.

Het lodgepark is idyllisch aangelegd met waterpartijen. Recreatiepark De Voorst is onderdeel van VDB Holiday.com, wij hebben een eigen fabriek waar wij chalets bouwen. Dus wij bieden tevens ruime keuze aan nieuwe chalets, zowel seriematig als custom made, geheel naar uw wens gebouwd. Kortom wij bieden u vele mogelijkheden om lekker van uw vrije tijd te genieten!

Alle gasten van Recreatiepark De Voorst ontvangen een voordeelpas waarmee zij bij diverse ondernemers die aangesloten zijn bij Route8317 voordeel krijgen. Tot snel ziens op Recreatiepark De Voorst.