RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

‘Route 8317 gezond ontspannen’


Met het toevoegen van thema’s aan de route willen we meer bezoekers uitdagen om langer te verblijven in ons gebied. Gezond eten, meer bewegen & sporten, ontstressen in de natuur tijdens bijvoorbeeld een vakantie zijn thema’s waarmee wij de bezoekers de komende twee jaar willen verleiden.

In de samenwerking zijn de afgelopen jaren al een aantal nieuwe arrangementen ontstaan, bezoekers zijn enthousiast en positief. De speciale borden bij iedere deelnemer worden veel bekeken en geven de bezoeker een goede oriëntatie om een fiets, wandel of autoroute te plannen. De arrangementen vormen zeker een meerwaarde voor de route, maar worden nog niet voldoende geboekt.

 ‘Route 8317 gezond ontspannen’
De route biedt alle ingrediënten die nodig zijn om gezond te ontspannen! Om de slogan kracht bij te zetten, zullen alle ondernemers met dit thema aan de slag gaan. Dit zal ook in de nieuwe folder èn op de website tot uitdrukking komen.

Voorbeelden: De diverse restaurants zullen gezonde en caloriearme Route 8317 gerechten op de kaart zetten. Het blote voetenpad zal meer insteken op wat een wandeling met je body en mind doet. Een uurtje kanoën, hoeveel calorieën verbrand je? Een wandeling georganiseerd door Natuurmonumenten, een verblijf op Recreatiepark De Voorst waar je gezond bezig kunt zijn in de natuur met diverse sportieve activiteiten, zoals jeu de boules, midgetgolf, klootschieten en een speurtocht. Hiermee willen we de bezoeker op een ludieke manier bewust maken van de diverse thema’s.