RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Geen categorie

Kraggenpad

Het Kraggenpad is een wandelroute van 7 of 12 km over de dijk, door akkers, en het bos. De route start bij Zwartemeerweg 62 in Kraggenburg (fam. Van Beekhuizen). Kraggenpad.1

Pitch&Putt Golfbaan

Pitch&Putt Golfbaan
De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan bij Netl is geschikt voor de beginnende en gevorderde golfer. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Golfen kan zonder GVB. Meer informatie  

Schokland Arrangement

Schokland Arrangement
Dit is een arrangement van Netl de wildste tuin in samenwerking met museum Schokland. Duur: 5 uur, vanaf 15 tot maximaal 50 personen,  €28,- p.p. (inclusief €7,50 entree Netl de Wildste Tuin)
  • Ontvangst met koffie / thee en appelgebak op Unesco Werelderfgoed Schokland
  • Entree museum Schokland
  • Begeleiding gids op Schokland
  • Op eigen gelegenheid naar Netl
  • Ontvangst Netl met Broodjes Lunch
  • Wandeling over het Wheels & Heels pad
Meer informatie Schokland     Meer informatie Netl

Groepsarrangementen bij Partycentrum De Voorst

Groepsarrangementen bij Partycentrum De Voorst
Partycentrum De Voorst, gelegen in het Voorsterbos, heeft diverse arrangementen voor groepen vanaf 20 personen, die uitermate geschikt zijn voor families en personeelsuitjes. De arrangementen bestaan uit een combinatie van lekker eten en drinken, met daarnaast een activiteit, zoals bijvoorbeeld: klootschieten, speurtocht, midgetgolf, jeu de boules, hand en kruisboogschieten, pitch en puttgolfen, en excursies in het Voorsterbos. Lees hier alles over deze arrangementen.

Strandpaviljoen Netl de wildste tuin

Strandpaviljoen Netl de wildste tuin

Lekker eten en drinken doe je op het terras van het Strandpaviljoen met uitzicht op het strand, zwemwater en Ukkiiipark.

In het midden van het 48 hectare grote park vind je het strandpaviljoen. Hier proef je de sfeer van Netl: ontspannen en smaakvol. Je bent er het hele jaar door welkom, als badgast, wandelaar, lounger en golfer.

Meer informatie