RECREATIEROUTE KRAGGENBURGOntdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen

Blote voeten en pannenkoeken

Dit arrangement is een samenwerking tussen Pannenkoekhuis “De Strooppot” en  Marant recreatie.

Beleef de wandelroute van ca. 2,5 km. lang die begint met een koud voetenbad, een goede verfrissing voor uw voeten en bovenal voor een natuurlijke stimulatie van de bloedsomloop. Onderweg worden 15 verschillende en verrassende ondergronden ”aangeboden” die een masserende werking hebben voor de voeten.

Vooraf of na de wandeltocht kunt u heerlijk pannenkoeken eten in pannenkoekhuis “De Strooppot” . In het arrangement kunt u kiezen uit 4 toppings. Optioneel is een combinatie met het speel en doepark + midgetgolf . Voor grote groepen is het ook mogelijk een pannenkoekenbuffet te kiezen. 

Arrangement

Dit arrangement hoeft u niet te reserveren , voor groepen > 20 personen raden wij aan wel te reserveren en te kiezen voor een pannenkoekenbuffet.

Bij aankomst wel graag vermelden dat u gebruik wilt maken van het Blote voeten & pannenkoeken arrangement ! van route8317

U kunt zowel bij De Strooppot als bij Marant recreatie de reservering plaatsen , kijkt u voor de actuele openingstijden op de sites van beide bedrijven.

Blote voeten pad  + bezoek aan streekmuseum

Pannenkoeken eten ( keuze uit 4 toppings )

Kosten per persoon :  € 14,75 / kinderen 4 t/m 12 jaar  € 9,50